Wij verhuren vakantiehuizen in een schilderachtige, landelijke omgeving. Tussen de bossen en weilanden kunt u vrijelijk genieten van de rust of langzaam in een kano of roeiboot varen op de rivier die in de buurt slingert. U bent van harte welkom in alle seizoenen tijdens uw vakantie of zakenreis!
Interesse? Neem contact op!

Met vriendelijke groet,

Mikael Johansson

Adres:
Angunneryr 1
46 197 Sjuntorp
ZWEDEN

Telefoon:
Vast:    +46(0)520-440600
Mobiel: +46(0)70-5948102


Routebeschrijving vanuit het zuiden: E45 van Göteborg naar Karlstad. Na ongeveer 50 km. ga richting Sjuntorp, na de kerk rechts, na de school links. Na 1 km. sla linksaf naar Påvelund en rij 2 km. door. Sla rechtsaf en meteen weer rechts. Skattetorpet loopt langs de paardenboerderij, de volgende boerderij is Skattetorpet.

Routebeschrijving vanuit het noorden: ten zuiden van Trollhättan op de E45 afslaan naar Sjuntorp. In Sjuntorp na de school linksaf slaan. Na 1 km. sla linksaf naar Påvelund en rij 2 km. door. Sla rechtsaf en meteen weer rechts. Skattetorpet ligt 250m. voorbij de paardenboerderij.


Routebeschrijving


logo

Trollhättan

 • Watervallen

  Wanneer de dam haar luiken opent, behoudt de rivier een deel van zijn oorspronkelijke wildheid en stroomt er 300.000 liter water per seconde langs de rivier.

  Vattenfallen Vattenfallen Vattenfallen
 • Sluizen

  Het eerste sluis in Lilla Edet heeft een verval van 6 meter en de volgende vier sluizen in Trollhättan hebben een verval van ongeveer 32 meter.

  Slussarna Slussarna Slussarna
 • SAAB museum

  Saab Car Museum: openingstijden: dinsdag – zondag 11:00 – 16:00 (maandag gesloten). Prijs: 100 kr voor volwassenen, 80 kr voor 65+ & 50 kr voor kinderen.

  SAAB museet SAAB museet SAAB museet
 • Kungajaktsmuseum

  Kungajaktmuseum Älgens Berg, gelegen in Ekopark Halle-Hunneberg, is een belevingscentrum dat vertelt over de eland, de bergen, de boeiende culturele geschiedenis en traditionele koninkrijken.

  Kungajaktmuseet Kungajaktmuseet Kungajaktmuseet
 • Winkelcentrum Överby

  Hier vindt u vele winkels, warenhuizen en eetgelegenheden. Met meer dan 3.000 parkeerplaatsen is er ruimte genoeg voor een leuk dagje uit.

  Overby Overby Overby
 • Trollywood

  Trollywood is beroemd om de Zweedse filmindustrie. In de stad lijkt het soms alsof je rondloopt in een filmserie uit de jaren 40 met een eigen Walk of Fame.

  Trollywood Trollywood Trollywood

Voor reservering of meer informatie m.b.t. tot de vakantiewoningen, kunt u contact opnemen met:

Telefoon

Vast: +46(0)520-440600
Mobiel: +46(0)70-5948102

Adres

Mikael Johansson
Angunneryr 1
460 20 Sjuntorp
Sverige

Contact opnemen
Alle velden zijn verplicht!


Verstuur...

Sluit het formulier