Vägbeskrivning från söder: tag E45 Karlstad i Göteborg kör ca 50 km. Sväng av Sjuntorp, efter kyrkan sväng höger, efter skolan sväng vänster Upphärad kör 1 km. Sväng vänster Påvelund, kör 2 km. Sväng höger, höger. Skattetorpet kör igenom hästgården, nästa gård är Skattetorpet.

Vägbeskrivning från norr: söder om Trollhättan på E45 sväng Sjuntorp. I Sjuntorp efter skolan sväng vänster Upphärad, kör 1 km. Sväng vänster Påvelund, kör 2 km. Sväng höger, höger. Skattetorpet kör igenom hästgården, nästa gård är Skattetorpet.

Pris i SEK per dag vecka
HÖGSÄSONG  800 4800
LÅGSÄSONG  800 4800

Badplatser

Öresjö

Öresjö

Öresjö-sjön väster om Trollhättan har två vackra badplatser med bra parkering och vackra sandstränder. Perfekt för små barn. Hundar är tyvärr inte tillåtna här, men om du kör lite längre är det en skuggig plats där hundar kan simma.
Avstånd = 25 min. köra

Prässebo

Prässebo

Söder om Sjuntorp är platsen Prässebo med en vacker sandstrand, riklig parkering och en stor lekplats. Sandstranden är långgrund och är mycket lämplig för små barn. Hundar är tillåtna och det finns även en liten restaurang. Bästa valet :-) :-)
Avstånd = 20 min. köra.

Vårhaga

Vårhaga

Norr om Sjuntorp är en liten sjö med en sandstrand på Strandvägen. Rymlig parkeringsplats, däck och gräsmatta. Hundar är inte tillåtna här. 200 meter längre är en mindre sandstrand 'Vårhaga' med en beachvolleyboll. På höger sida på klipporna kan du simma med hundar.
Avstånd = 10 min. köra.

Gravlången

Gravlången

Naturlig badplats vid Gravlången söder om Sjuntorp. Med en liten parkeringsplats, men trevligt och tyst. Chansen är att du kommer vara ensam här. Det finns också gott om plats här för att fiska fridfullt. Skuggig sten och sandbotten. Perfekt för hundar, lite mindre lämpliga för små barn.
Avstånd = 15 min köra.

Kontakta uthyraren gällande bokning eller andra frågor gällande denna stuga.

Telefon

Hem: +46(0)520-440600
Mobil: +46(0)70-5948102

Adress

Mikael Johansson
Angunneryr 1
460 20 Sjuntorp
Sverige

Kontakta oss
Alla är obligatoriska.


Skicka...

Stäng formuläret